The title of your home page

utvecklar människan bakom ledaren

De klarblå bakom Klarblå Coaching är jag, Marie Bengtsson. En person. Ett företag. En passion – att utveckla människan bakom ledaren.

Du kan lära dig de senaste inom management, kommunikation och juridik. Du kan öva coaching, facilitering och retorik. Ny kunskap, nya färdigheter. Men i stort sett samma du. Som utövar, gör och agerar. Men om du vill ha en bestående förändring. En förändring som går på djupet. Då behöver du möta dig själv. Bli medveten om vem du är och vad som verkligen hindrar dig från att bli den säkra, trygga och självklara ledare som du allra helst vill vara. För detta krävs mod. Och beslutsamhet. Har du båda? Då har du kommit rätt.

min kompetens och erfarenhet – din trygghet

MarieBengtsson

Jag är en av de första professionella coacherna i Sverige och har ett flertal internationella coachutbildningar bakom mig. Sedan 2002 har jag coachat ledare både individuellt och i grupp. Från såväl privat som offentlig verksamhet.

Innan dess? Jag började som civilekonom men bytte siffror mot människor efter ett lyckosamt misstag. Ägnade sedan många år åt att vara familjeterapeut inom Minnesotabehandling. Allt jag kan om gruppdynamik, relationer och systemtänk lärde jag mig då. Det mesta jag vet om mig själv blev jag medveten om då.

Vi blir aldrig riktigt färdiga med oss själva. Klokare. Men aldrig färdiga. Min egen resa pågår ständigt. Jag har inte alla svaren. Men jag har ställt alla de viktiga frågorna, fattat de avgörande besluten och gjort de nödvändiga inre förändringarna. Min egen erfarenhet av livet gör mig inte till expert. Men den ger mig möjlighet att möta dig. Precis som den du är.

mina utbildningar och certifieringar

Jag älskar att utbilda och utveckla mig. Och jag vill lära mig från de absolut bästa. Här är några av de ledarskaps- och coachutbildningar som jag har genomgått:

Jag är medlem i den internationella branschorganisationen för professionella coacher, International Coach Federation, och följer deras etiska riktlinjer. 2009 tog jag min PCC-certifiering enligt ICFs standard.

mina klienter och kunder

Mina klienter är drivna och modiga ledare med både humor och självdistans. De kommer från både offentlig sektor och privat näringsliv. De är chefer, projektledare, entreprenörer och verkställande direktörer. Men främst är de människor.

Genom åren har jag samarbetat med många företag och organisationer. Jag har coachat, föreläst och utbildat. Här är ett axplock:

  • Alfa Laval
  • Tetra Pak
  • Epsilon
  • SE Banken, Sparbanken 1826
  • WSP Environmental
  • Malmö stad, Ystad, Sjöbo, Staffanstorp och Tomelilla kommun
  • Malmö Högskola och Göteborgs universitet.

vill du veta vad jag kan göra för dig?

Ring mig på 0708 42 84 98 eller maila mig på marie(at)klarblacoaching.se

 

 

 

Klarblå Coaching, Storvägen 24, 236 42 Höllviken

mobil 0708 428498, e-post marie(at)klarblacoaching.se

© Copyright Klarblå Coaching 2016