The title of your home page

coaching för medvetna ledare

Som ledare har du en stark vilja att påverka, förändra och bidra. Du vill uträtta något för dig själv och din omgivning. Ett driv som är värd all beundran och respekt. Men drivet har en baksida. Det vet både du och jag. På den andra sidan finns stressen och pressen. Utmaningen med att hitta en balans mellan dagligt och långsiktigt. Mellan bråttom och viktigt. Och mellan ekonomiska resultat och mänskliga behov. Det är svårt att hålla balansen i en värld som rör sig snabbt och oförutsett. Det är ännu svårare när den egna ambitionen och de inre kraven driver på.

Som person har du en stark vilja att utvecklas och förkovra dig. Du har gått kurser och workshops. Du har läst böcker och tidningsartiklar. Du har lärt dig en hel del om dig själv. Tillägnat dig smarta tips och trix. Och ändå finns det vissa saker som du inte kommer till rätta med helt och hållet. Mönster som kommer igen. Situationer som upprepar sig. Olika relationer som tycks väcka samma reaktion inom dig. Du skulle vilja bli av med det som stör. Helt och hållet. En gång för alla.

coaching som gör skillnad

För att uppnå en varaktig förändring behöver du möta dig själv. Bli klar över hur du begränsar dig själv tankemässigt, kroppsligt och känslomässigt. Att vi är vad vi tänker är du säkert bekant med. Att även din sinnesstämning och kroppshållning påverkar ditt sätt att se på dig själv och din omvärld är kanske nytt. För att förklara det enkelt. Du tänker annorlunda när du är uppåt mot när du är nere. Och du ser andra saker när du rör dig snabbt än när du rör dig långsamt. Genom att vi jobbar i alla tre domänerna – språk, känsla och kropp – kommer vi snabbare att nå källan och även skapa en förändring som håller.

Jag vill vara ärlig mot dig. Det finns inga genvägar. Men jag tror du vet det innerst inne. Det krävs beslutsamhet. Det krävs uthållighet. Men borta i horisonten hägrar det som du vill uppnå. Vare sig det är din inre säkerhet i rollen som ledare. Ditt lugn i pressade situationer. Din tillfredsställelse när arbetsdagen är slut. Din nytända entusiasm när du stiger upp på morgonen. Eller din känsla av meningsfullhet när du tänker på ditt liv. Det är värt en hel del, eller hur?

hur det fungerar rent praktiskt

Om du har läst så här långt. Om du vill ta nästa steg. Då vill jag träffa dig. För ett förutsättningslöst möte. Där vi båda känner av. För kemin är kittet i varje coachingrelation. Jag får reda på vad du vill. Och inte vill. Du får reda på mer om mig, det jag står för och hur jag jobbar.

Om vi vill bestämmer vi oss. För ett upplägg som passar dig och det du vill uppnå. 10 samtal på 90 minuter under 10 till 12 månader är vanligt. En del väljer sedan att fortsätta men med längre intervall. Andra kommer tillbaka. Bra relationer har lång hållbarhet.

Jag finns i centrala Malmö. En del träffar mig där under den tid vi samarbetar. Andra ringer upp mig. Och då från en plats där de kan prata ostört.

är du redo att ta nästa steg?

Ring mig på 0708 42 84 98 eller skicka ett mail till marie(at)klarblacoaching.se

 

Klarblå Coaching, Storvägen 24, 236 42 Höllviken

mobil 0708 428498, e-post marie(at)klarblacoaching.se

© Copyright Klarblå Coaching 2016