The title of your home page

det behöver inte vara ensamt på toppen

Ibland är det ensamt att vara chef. Du skulle vilja ha någon att bolla med. Helst en kollega som både kunde förstå din situation men som också skulle kunna komma med nya infallsvinklar. Du skulle vilja ha ett forum där du skulle kunna ta upp svåra situationer som berör ditt ledarskap. Relationer som du känner dig osäker hur du ska hantera. Och som du skulle vilja lyfta och dryfta med andra kollegor.

Coachande handledning för chefer är just ett sådant forum. Ett forum där du blir handledd av mig som coach tillsammans med en liten grupp av andra chefer. Ett forum där du kan ta upp det som stör och berör i din roll som chef.

lära av varandra

Du kommer att lära mycket om dig själv. Dels genom att du delar dina egna utmaningar och dels tar del av dina kollegors. Och du kommer också att lära dig det coachande förhållningssättet eftersom det är grunden i allt det vi gör i gruppen. Ett och annat smart tips kommer du säkert också få dig till livs. Och roligt. Det kommer vi garanterat ha.

ditt nästa steg

Coachande handledning ges endast internt på företag. Omfattning och längd kan variera men ett vanligt upplägg är 8-10 tillfällen på 2-3 timmar under en period på ett år.

För mer information ring mig på 0708 42 84 98 eller skicka ett mail till marie(at)klarblacoaching.se.

andra sidor som kan vara av intresse:

  • Du kan läsa mer om mig och Klarblå här.
  • Om du hellre vill bolla dina tankar bara med mig ska du läsa mer om individuell coaching här.

 

Klarblå Coaching, Storvägen 24, 236 42 Höllviken

mobil 0708 428498, e-post marie(at)klarblacoaching.se

© Copyright Klarblå Coaching 2016